Administratiekantoor voor personeelsadministratie

De personeelsadministratie met salarisverwerking bestaat uit complex geheel van verschillende onderdelen. Als verkeerde gegevens worden ingevoerd of als de geldende wetgeving onjuist geïnterpreteerd wordt, kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Een administratie kantoor voor personeelsadministratie inschakelen, biedt zekerheid en continuïteit op het gebied van salarisverwerking. Bovendien houdt u dan meer tijd over om de volledige aandacht op de bedrijfsvoering te richten. Verder biedt het administratie kantoor voor personeelsadministratie ook ondersteuning op andere gebieden, zoals vraagstukken op het gebied van sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht.

Dienstverlening administratie kantoor

De dienstverlening van het administratie kantoor voor personeelsadministratie omvat meerdere taken. Naast de salarisverwerking, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven kan de loonaangifte worden verzorgd net als de eerstedagsmelding en het aanmelden van personeel bij het pensioenfonds. Er bestaan zelfs mogelijkheden om het administratie kantoor voor personeelsadministratie de verantwoordelijkheid te geven voor signaallijsten, zodat belangrijke jubilea van personeelsleden tijdig opgemerkt worden.

U kunt zonder enige verplichting hier een offerte administratie kantoor voor personeelsadministratie aanvragen en binnen 48 uur van diverse leveranciers een aanbieding ontvangen.

Online personeelsadministratie

U hebt ook de mogelijkheid om het administratie kantoor voor personeelsadministratie niet alles uit handen te laten nemen. Het is namelijk mogelijk om de salarisadministratie voor een deel in eigen beheer te houden. Dat kan bijvoorbeeld door een keuze te maken voor een administratie kantoor, waar als dienst online salarisverwerking wordt geboden. De administratie kan in dat geval op afstand worden beheerd, waarbij er een keuze wordt geboden uit verschillende modules, zoals:

• Mutaties verzuim en gegevens invoeren
• Online inzage in loonaangifte
• Beheren van documenten in digitaal archief
• Rapportages opstellen van ziekteverzuim en loonkosten

Uitbesteden loon administratie

U hebt natuurlijk altijd de keuze om de loon administratie volledig in eigen beheer te houden en een salarisadministrateur in dienst te nemen. Voor kleine ondernemingen met een beperkt aantal personeelsleden brengt die optie echter hoge kosten met zich mee. Het uitbesteden van de loonadministratie aan een administratie kantoor is aan te bevelen als u geen omkijken meer wenst te hebben naar de salarisverwerking. U kunt dan bovendien profiteren van de expertise van het administratie kantoor op het gebied van toepasselijke wetgeving en regelgeving.

B2B infos

Comments are closed.