Leveranciers salarisadministratie mkb

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie mkb hebt u een ruime keuze uit administratiekantoren. Er zijn kleine kantoren met salarisadministrateurs, maar ook internationale administratiekantoren, die een uitgebreid pakket aan diensten verlenen op het gebied van personeelsadministratie.

Aanbod salarisadministratie mkb

Het aanbod van salarisverwerkingsbedrijven is zo groot en divers, dat het voor u lastig kan zijn om daarin een geschikte partner te vinden. In de eerste plaats is het van belang, dat u van de mogelijkheid gebruikmaakt om in elk geval van meerdere kantoren in salarisverwerking een offerte te ontvangen. Dan kunt u de kosten en diensten met elkaar vergelijken. Om u een indruk te geven van de verschillende leveranciers salarisadministratie mkb zullen er hier enkele administratiekantoren van een toelichting worden voorzien.

Vraagt u hier meteen een offerte salarisadministratie mkb aan ontvang tot wel vier offertes van verschillende administratiekantoren.

LoonLoon voor uw loonadministratie

LoonLoon is op het gebied van de loonadministratie een specialist en biedt ook een uitstekende en professionele dienstverlening op het gebied van fiscale en juridische vraagstukken. loonLoon biedt vanaf een laag bedrag per loonstrook de mogelijkheid om de salarisadministratie mkb te voeren. De dienstverlening voor salarisadministratie mkb wordt door LoonLoon aangeboden in alle branches en bedrijfstakken.

De Kok accountants en adviseurs

De Kok accountants en adviseurs biedt een brede dienstverlening waaronder salarisverwerking, fiscale advisering en P&O advisering. De taak van het voeren van de salarisadministratie mkb kunt u dan ook overdragen aan De Kok accountants en adviseurs. Deze leveranciers salarisadministratie mkb denkt met u mee en heeft dan een ook signaleren functie ten aanzien van de beloning van het personeel. Bij De Kok kunt u rekenen op snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en een uitgebreide expertise.

BDO

BDO maakt onderdeel uit van een groot internationaal netwerk van adviseurs en accountants en kunnen op het gebied van loonheffing en premieheffing advies en ondersteuning bieden. U hebt de mogelijkheid om aan BDO Online Diensten de volledige administratie uit handen te geven. Via de omgeving van Mijn BDO kunt u altijd online direct in contact komen met uw persoonlijke adviseur. U kunt voor de salarisadministratie mkb een keuze maken voor de dienstverlening onder de noemer van BDO Online Personeel.

B2B infos

Comments are closed.