Hoe kies ik een bedrijf voor loonadministratie?

Elk bedrijf met werknemers is verplicht om een loonadministratie bij te houden om de Belastingdienst correcte informatie over de loonheffingen te kunnen verstrekken en er controle op kan worden uitgevoerd. U kunt de loonadministratie uitbesteden, zodat u geen tijd meer kwijt bent aan het bijhouden van de personeelsadministratie en niet meer constant op de hoogte hoeft te blijven van de laatste wijzigingen. Bij de outsourcing salarisadministratie hebt u de mogelijkheid om de aandacht volledig op de bedrijfsvoering te richten. Met betrekking tot het maken van een keuze voor een administratie kantoor kunt u met een aantal aspecten rekening houden. Dat is belangrijk, omdat er sprake zal zijn van een langdurige relatie met het administratiekantoor.

B2B infos

...Verder lezen

Online salarisverwerking

Online salarisverwerking is een optie voor kleine en middelgrote bedrijven, die op zoek zijn naar een efficiënte en voordelige oplossing op het gebied van salarisadministratie en personeelsadministratie. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar op het gebied van online salarisverwerking, waarbij het administratiekantoor de volledige verwerking en controle van de loonadministratie op zich kan nemen. Mutaties hoeven met online salarisverwerking niet meer per telefoon, per mail of per fax worden doorgegeven. De mutaties kunnen namelijk direct in het systeem van online salarisverwerking worden ingevoerd. Overigens biedt deze vorm van verwerking van de loonadministratie meerdere mogelijkheden.

B2B infos

...Verder lezen

Administratiekantoor voor personeelsadministratie

De personeelsadministratie met salarisverwerking bestaat uit complex geheel van verschillende onderdelen. Als verkeerde gegevens worden ingevoerd of als de geldende wetgeving onjuist geïnterpreteerd wordt, kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Een administratie kantoor voor personeelsadministratie inschakelen, biedt zekerheid en continuïteit op het gebied van salarisverwerking. Bovendien houdt u dan meer tijd over om de volledige aandacht op de bedrijfsvoering te richten. Verder biedt het administratie kantoor voor personeelsadministratie ook ondersteuning op andere gebieden, zoals vraagstukken op het gebied van sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht.

B2B infos

...Verder lezen

Loonadministratie software

Bedrijven met één of meerdere werknemers in dienst zijn verplicht om een loonadministratie te voeren. Op grond van de loonadministratie wordt de Belastingdienst inzicht geboden in het aantal werknemers en de salarisbetalingen. Loonadministratie software kan gebruikt worden om de gegevens op een correcte wijze te verwerken. De salarisadministratie bestaat uit meerdere onderdelen, waarvan de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgave het meest belangrijk zijn. Loonadministratie software gebruiken met ondersteuning van een administratiekantoor voor de verwerking van de personeelsadministratie is een uitkomst voor bedrijven, die zelf inzicht en controle willen houden.

B2B infos

...Verder lezen

Kosten salarisadministratie

De kosten salarisadministratie wordt een extra kostenpost als u besluit om de loonadministratie uit handen te geven aan een administratie kantoor. De kosten salarisadministratie kunnen beperkt blijven door kiezen voor een administratiekantoor waarbij u zelf met behulp van loonadministratie software mutaties invoert. Ook het vergelijken van de tarieven van outsourcing salarisadministratie kan leiden tot het vinden van een voordelig administratiekantoor. Overigens kunnen de tarieven voor het vaststellen van de kosten salarisadministratie op verschillende gronden zijn gebaseerd. Duidelijkheid vooraf is daarbij belangrijk. De kosten van het uitbesteden van de loonadministratie zijn inzichtelijk als er vooraf een vast tarief wordt overeengekomen en er niet op uurbasis gewerkt wordt.

B2B infos

...Verder lezen

Leveranciers salarisadministratie mkb

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie mkb hebt u een ruime keuze uit administratiekantoren. Er zijn kleine kantoren met salarisadministrateurs, maar ook internationale administratiekantoren, die een uitgebreid pakket aan diensten verlenen op het gebied van personeelsadministratie.

B2B infos

...Verder lezen