Outsourcing salarisadministratie

Als u zich volledig op de kerntaken van uw onderneming wenst te richten, dan is het een uitkomst om voor outsourcing salarisadministratie te kiezen. De volledige uitvoering van de personeelsadministratie kan bij outsourcing salarisadministratie uit handen worden gegeven aan een administratie kantoor. De continuïteit van loonbetalingen aan het personeel van uw onderneming is daarbij gewaarborgd net als een correcte afhandeling van de loonheffing en het verstrekken van informatie aan de Belastingdienst, UWV en andere partijen.

B2B infos

...Verder lezen

Voordelen loonadministratie uitbesteden

De voordelen van de loonadministratie uitbesteden, wegen zwaar ten opzichte van het zelf bijhouden en voeren van de salarisadministratie. Er komt veel bij kijken om de personeelsadministratie op een juiste wijze te voeren. Niet alleen moeten alle gegevens correct worden ingevoerd, maar ook moeten de wijzigingen op het gebied van wetgeving en regelgeving van de loon administratie worden bijgehouden. Dat kost erg veel tijd. Kostbare tijd. De loonadministratie uitbesteden geeft ruimte om de tijd te besteden aan de bedrijfsvoering in plaats van aan het bijwerken van de administratie. Een administratiekantoor kan de loonadministratie verzorgen, maar ook andere diensten bieden, zoals het beantwoorden van personeelsvragen.

B2B infos

...Verder lezen

Offerte loonadministratie

Zodra uw bedrijf één of meerdere werknemers in dienst heeft, dan is het verplicht om een loonadministratie aan te leggen en bij te houden. De loonadministratie is uit diverse onderdelen opgebouwd. De zorg voor uw salarisadministratie kan volledig uit handen worden genomen door een administratiekantoor. Hiervoor kunt u een offerte loonadministratie aanvragen. Uiteraard kunt u ook zelf de personeelsadministratie bijhouden of een salarisadministrateur in dienst nemen. Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft echter zo zijn voordelen. Naast deze mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om de loon administratie deels in eigen beheer te houden met gebruikmaking van online salarisverwerking.

B2B infos

...Verder lezen

Veelgestelde vragen loon administratie

Op het moment dat er werknemers bij uw bedrijf in dienst komen, is het verplicht om een loon administratie op te zetten en bij te houden. U kunt voor het aanleggen en bijhouden van de salarisadministratie een administratiekantoor inschakelen, die deze taak voor u uit handen neemt en ook ten aanzien van andere personele aangelegenheden als aanspreekpunt kan dienen. Dat bespaart u zelf veel tijd en u hoeft geen salarisadministrateur in dienst te nemen, die een hoge kostenpost zal vormen. Aangezien er nogal wat vragen kunnen rijzen over alles wat met personeelsadministratie te maken heeft, zullen hier een aantal veelgestelde vragen loon administratie behandeld worden.

B2B infos

...Verder lezen