Offerte loonadministratie

Zodra uw bedrijf één of meerdere werknemers in dienst heeft, dan is het verplicht om een loonadministratie aan te leggen en bij te houden. De loonadministratie is uit diverse onderdelen opgebouwd. De zorg voor uw salarisadministratie kan volledig uit handen worden genomen door een administratiekantoor. Hiervoor kunt u een offerte loonadministratie aanvragen. Uiteraard kunt u ook zelf de personeelsadministratie bijhouden of een salarisadministrateur in dienst nemen. Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft echter zo zijn voordelen. Naast deze mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om de loon administratie deels in eigen beheer te houden met gebruikmaking van online salarisverwerking.

Offerte loonadministratie aanvragen

Bij outsourcing salarisadministratie wilt u natuurlijk de keuze hebben uit meerdere administratiekantoren. Dat biedt u immers de gelegenheid om de kosten salarisadministratie van diverse leveranciers met elkaar te vergelijken. Nu kunt u zelf op zoek gaan naar verschillende administratiekantoren of naar een loonadministrateur en bij elk van hen een prijsopgave vragen. Dat proces is echter nogal omslachtig en neemt veel tijd in beslag. U kunt van een meer efficiënte mogelijkheid gebruikmaken en met het invullen van één aanvraag meerdere offertes loonadministratie bekomen.

U kunt namelijk hier één aanvraag indienen voor een offerte loonadministratie, waarna u binnen 48 uur van meerdere leveranciers een passende prijsopgave ontvangt.

Vergelijken offertes salarisadministratie

Het ligt voor de hand dat u na de ontvangst van de offertes loonadministratie de opties met elkaar gaat vergelijken. Het eerste aspect wat voor vergelijking in aanmerking komt zijn uiteraard de kosten salarisadministratie. Het is echter ook belangrijk om andere aspecten mee te laten wegen in uw keuze voor een administratiekantoor. De wijze van dienstverlening kan bijvoorbeeld voor u belangrijk zijn net als de mogelijkheid altijd zelf inzicht te houden in de gegevens van de personeelsadministratie. De kosten kunnen per uur worden berekend, maar ook per loonstrook. In de offerte kan de dienstverlening als standaard dienstenpakket worden aangeboden. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om een offerte loonadministratie op maat te laten maken. Zo betaalt u alleen voor de dienstverlening, waar u gebruik van wenst te maken. Verder kunt u ook nog rekening houden met de omvang van het administratiekantoor, waarbij u bij een klein kantoor vaak op een meer persoonlijke benadering kunt rekenen.

B2B infos

Comments are closed.